Gjatë 24 orëve të fundit sipas njoftimit të Ministrisë së Shëndetësisë janë regjistruar 417 raste të reja të të infektuarëve me Kovid -19. Gjatë 24 orëve të fundit sipas njoftimit të Ministrisë së Shëndetësisë janë regjistruar në Shkup, 155, Kumanovë 25, Prilep 31, Tetovë 11, e kështu me radhë. Ndërkohë nga Instituti i Shëndetit Publik (ISHP) njoftojnë për 329 pacientë të shëruar dhe 10 të tjerë të cilët e kanë humbur betejën me koronavirusin.