Ministria e Shëndetësisë njoftoi se nga 3.045 testime janë regjistruar 329 raste të reja. Prej rasteve të reja 178 janë Shkup, Veles 27, Kumanovë 20, Prilep 16, Shtip 13, Strumicë 10, Ohër 9, Tetovë, Probishtip dhe Koçani 8, Manastir 7, Koçani dhe Gjevgjeli 5, Sveti Nikole 3, Strugë, Resnjë, Kriva Pallankë dhe Demir Hisar 2 dhe nga 1 në Kavadar, Vinicë, Makedonska Kamenica dhe Dojran.

Janë shëruar edhe 200 pacientë dhe 13 persona kanë humbur jetën, kurse prej tryre gjashtë janë nga Shkupi, tre nga Velesi dhe nga 1 në Prilep, Tetovë, Kriva Pallankë dhe Kukanovë. Po ashtu Regjistri i personave të vdekur me diagnozë me coronavirus ka regjistruar pesë persona të vdekur edhe atë dy nga Shkupi, dhe nga 1 në Tetovë, Gostivar dhe Demir Hisar.

Ndryshe, në Maqedoni që nga fillimi i pandemisë janë regjistruar 197.091 raste me coroanvirus, ndërsa prej tyre 183.227 janë shëruar dhe 6.940 kanë humbur jetën.