Sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë edhe 12,149 raste janë aktive me koronavirus në vend.


Gjatë 24 orëve të fundit ISHP ka raportuar 190 raste të reja, 10 viktima dhe 293 pacientë të shëruar.