Persona të panjohur kanë djegur mbrëmë dy kamionë në Zubim Potok dhe në Mitrovicën e Veriut.

Sipas Policisë, persona të pa njohur në Zubim Potok i kanë vënë zjarrin kamionit të ankuesit, i cili ishte i parkuar para shtëpisë.

Zjarrfikësit kanë shuar zjarrin. Nga zjarri janë dëmtuar edhe dy vetura që ishin të parkuar afër kamionit. Rasti është duke u hetuar.

Kurse, në Mitrovicën e veriut, ankuesi mashkull i Kosovës ka informuar se persona të pa njohur i kanë vënë zjarrin kamionit dhe veturës së tij. Zjarrfikësit kanë shuar zjarrin.

Njësia policore është duke hetuar rastin.