Një burrë që doli me 35 gra dhe i tha secilës prej tyre se kishte një datëlindje të ndryshme, kështu që ai merrte rregullisht dhurata, u arrestua për mashtrim në Japoni.


Një datë serike, siç e thërrisnin, i tha secilës viktimë se donte një lidhje serioze për të marrë dhurata. Ai gjithashtu i tha secilës grua se datëlindja e tij binte në një datë tjetër të vitit, dhe ato përfundimisht u bashkuan dhe e raportuan atë në polici.

Datëlindja e vërtetë e Takashit është në nëntor, por ai u përmend datat e tjera grave. Në një rast, Takashi i tha zonjës së tij 47-vjeçare se datëlindja e tij ishte më 22 shkurt, ndërsa një viktimë tjetër tha se ai i tha asaj se ishte në korrik. Një grua e tretë, 35 vjeç, tha se besonte se ishte në prill…

Në përgjithësi, gratë akuzuan Miagawa -n se i kishte mashtruar nga dhuratat e datëlindjes përmes rrobave, në para në vlerë 665 funte.

I dyshuari takoi viktimat e tij ndërsa punonte për një kompani marketingu që shiste pajisje banje.

Ai dyshohet se kishte në shënjestër gra beqare dhe filloi çdo lidhje me sugjerimin se martesa do të ishte në letër.

Sidoqoftë, gratë përfundimisht formuan një shoqatë të viktimave dhe raportuan Miagawa në polici në shkurt dhe hetimi është ende në vazhdim.