Moona Lisa është vepra e re në bronz e skulptorit Nick Walker. Ajo është ekspozuar në Bristol në Angli dhe ka vjedhur vëmendjen e të gjithëve për vetë faktin se Walker e ka sjellë Moona Lisën në një version krejt tjetër nga sa ishim mësuar ta shihnim ndër vite,

Skulptori e pranoi sfidën e artistit të rrugëve, Banksy (që ka bërë një grafitti të tillë), i cili u shpreh se asgjë më shumë nuk mund të bëhej me një nga veprat më të famshme të artit.

Kështu, Ëalker solli skulpturën në përmasa humane të Mona Lisa-s, e cila nga anglishtja mori emrin Moona [mooning- të ekzpozosh të pasmet për të ofenduar ose ‘tallur’ dikë