27 milionë denarë për Kanalizimin në Llaskarcë, kështu thekson në postimin e tij Zëvendësministri i transportit dhe lidhjeve Bekim Rexhepi pasiqë ky projekt financohet nga Ministria për Transport dhe lidhje.

Zëvendësministri Rexhepi ka njoftuar se tashmë kanë filluar punimet për ndërtimin e rrjetit të Kanalizimit në fshatin Llaskarcë.