“Për çka, që të vijë Mickoski të bëhet kryeministër? Jo, nuk mendoj për dorëheqje”, kështu u përgjigj sot Zaev në pyetjen nëse mendon për dorëheqje për shkaqe morale pas tragjedisë në Tetovë.

Në lidhje me dorëheqjet e ofruara nga funksionarët shtetërorë në lidhje me tragjedinë në tetovë, Zaev sërish theksoi se do të pres

“Tragjedia na preki të gjithëve dhe so ta mbajmë mend tërë jetën. Kemi humbur jetë. Të presim rezultatet e forenzikës”, theksoi Zaev.