ryeministri Zoran Zaev në debatin e sontëm në Kanal5, tha se LSDM për 4 vjet i ka rritur pagat për gjashtë mijë denarë, ndërsa VMRO për vetëm 1,700.

“Për katër vjet me LSDM-në, i rriti pagat për mbi 6,000 denarë, ndërsa VMRO-DPMNE për 6 vjet vetëm 1,700 denarë.

Ne i dedikojmë paratë për dhe për qytetarët, dhe jo për monumentet dhe komisionet.

Me këtë Qeveri, e ardhmja maqedonase është e sigurt e ndërsa me VMRO-DPMNE, njerëzit nuk e dinë se ku janë.”, ka thënë kryeministri Zaev.