Kreu i LSDM -së krahasoi sjelljen e udhëheqësit të opozitës me një skenë nga një film i famshëm. Ai solli një fragment për paraqitjen e Mickoskit nga skena e një filmi të famshëm “Kush këndon atje (kush këndon atje)”.

Zgjedhjet lokale më 17 tetor janë të rëndësishme, sepse qytetarët do të dërgojnë porosi
se në cilën rrugë duhet të lëvizë Maqedonia e Veriut dhe të thonë se në cilin drejtim
duhet të vazhdojmë, ka deklaruar kryeministri dhe lideri i LSDM-së, Zoran Zaev në lajmet e TV
Sitell. Përndryshe, LSDM sonte e filloi fushatën në Manastir, ku para të pranishmëve prezantoi kandidatët për kryetar komune, përcjell Nistori.

Kreu i LSDM -së Zoran Zaev e ka filluar fushatën zgjedhore me një barcoletë në tubimin e parë të LSDM -së të mbajtur në Manastir.

“Dyshoj se janë dy persona me të njëjtin emër dhe mbiemër. Një Zoran Zaev i cili është këtu me qytetarët, i cili solli shumë çmime ndërkombëtare dhe një tjetër Zoran Zaev i cili përballet me lajme të rreme të organizuara dhe financuara nga Budapesti. Por, regjistrimi do të tregojë nëse ka një ose dy Zoranovci me mbiemrin Zaev. Nëse del që janë dy, sigurohuni që ata janë duke u grindur. Por t’i lëmë shakatë anash, radha është të tregojmë pse kemi ardhur. Ne erdhëm t’ju ofrojmë më të mirën për Manastirin. “Më i miri nga Manastiri për Manastirin dhe ai është Hristo Kondovski,” tha Zaev.