Sot veturat i zëvendësuam me biçikleta dhe trotinetë elektrikë për të treguar se nëpër qytet mund të lëvizim edhe kështu, e njëkohësisht të kontribuojmë për një jetë më të shëndetshme, të ngrisim vetëdijen për trup të shëndetshëm dhe ambient të pastër!

Falënderoj pjesëmarrësit që ju bashkangjitën këtij aktiviteti!