Një person ka vdekur dhe 23 janë të hospitalizuar,ky është bilansi i 24 orëve në Tetovë sa i përketë situatës me virusin Covid19 informon Tetovasot duke u referuar burimeve nga Spitali i Tetovës.

Nuk ka patur asnjë person të infektuar që kanë marrë një dozë të vaksinës ndërsa 2 paciwntë janë me dy doza.Pavientë me oksigjeno terapi janë 23 ndërsa asnjë në respirator.
Ambulantë ditore janë 27 pacientë.Tetovasot