Dje (14-shtator) në orën 16:20 minuta, personi S.Z.
(44) nga Shеmshova e Tetovës në SPB Tetovë ka
raportuar se dhjetë minuta më herët në kompaninë e
tij në Jegunovcë ka qenë i sulmuar fizikisht nga
personi A.M. (27) nga Reçica e Vogël e Tetovës, për
shkak të marrëdhënieve të tyre të pazgjidhura të
biznesit.
Merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e
plotë të rastit.TS