Dyzet e pesë vjeçari E.M. nga Miletina e Tetovës
dje (6-shtator) në orën 14:50 në SPB- Tetovë ka
raportuar se gjatë lëvizjes me kamion në rrugën
Trebosh-Tetovë, për shkak të keqkuptimeve në
komunikacion ka qenë sulmuar fizikisht nga një
traktorist.
Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin
e rastit.TS