Ministria e Brendshme dje (18.09.2021) ka vazhduar me kontrollet e intensifikuara në fushën e trafikut.

Gjithsej janë shqiptuar 171 në territorin e qytetit të Shkupit, nga të cilat 48 gjoba janë dhënë për tejkalim të shpejtësisë, 15 për vozitje pa patentë shofer, 25 për vozitje nën ndikimin e alkoolit, shtatë për probleme teknike dhe të paregjistruar.

9 masa janë vendosur për përdorimin e telefonit celular, 3 për kalimin e dritës së kuqe, 13 për një shofer fillestar, 31 për parkim të paligjshëm.

Nga MPB thonë se kontrollet e intensifikuara në trafik do të vazhdojnë edhe në periudhën e ardhshme.