Dy vëllezër u përfshinë në një konflikt fizik me njëri-tjetrin në fshatin Tresovë në Maliq.

Sipas policisë, një 39-vjeçar ushtroi dhunë fizikë, duke goditur me grushta dhe sende të forta në fytyrë të vëllanë, 43 vjec.

Ai u arrestua në flagrancë nga efektivët.