Zv/ drejtori i DAP-it Abdulselam Selami njofton se vazhdon të realizojë projektin në bashkëpunim mes Drejtorisë së të Ardhurave Publike dhe Agjencisë për rini dhe sport, ku në mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë kompanitë realizojnë projektin, kuponë për klubet sportive, federatat dhe sportistët individual.
” Ne si DAP, vlerësojmë se ky sistem i kuponëve, padyshim se ndihmon dhe kontribuon në zhvillimin e sportit në vendin tonë si dhe motivon sportistët në angazhimin e tyre- thotë Selami.
Të bashkangjitur keni detajet 👇