kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim është regjistruar. Ahmeti në një postim në faqen e tij në Facebook me tjerash ka shkruar

Sot mirëprita regjistruesit në shtëpinë time dhe bashkë me familjen u bëmë pjesë e regjistrit të popullësisë në vendin tonë.

Ju lus mos të hezitoni dhe të regjistroheni të gjithë, rezident e jorezident, në vend e në diasporë, bashkë me secilin anëtar të familjes suaj.

Regjistrimi vazhdon deri më 30 shtator, ndërsa nga sot të gjithë ata që nuk janë regjistruar për shkaqe të ndryshme në shtëpinë e tyre, të njejtën mund ta bëjnë në komunën ku banojnë.

Diaspora duhet të regjistrohet online në linkun në vijim: https://popis2021.stat.gov.mk/