Intervistë e presidentes Vjosa Osamni me DW – flet për bisedimet me Serbinë, rolin e SHBA-së dhe BE-së, pritshmëritë nga Gjermani

Bisedimet Kosovë – Serbi ishin të pashmangshme edhe në intervistën e presidentes së Kosovës Vjosa Osmani dhënë Dojçe Welles. Flet për interesimin e Shteveve të Bashkuara të Amerikës për përfshirje në këtë proces, por edhe për rolin e BE-së. Presidentja Osmani shpreh pritshmëritë e Kosovës nga qeveria e re e Gjermanisë që do të dalë nga zgjedhjet në këtë shtet. Veçojmë një pjesë nga kjo intervistë, realizuar nga Dojçe- Welle.