Kim befasoi sërish me pamjen e saj!

Ylli televiziv në Met Gala u shfaq e tëra e mbuluar në të zeza përfshi edhe fytyrën, ashtu siç bëri në New York disa ditë më parë.

Kësaj radhe së bashku me Kim u shfaq edhe dikush tjetër po ashtu i mbuluar dhe u pretendua se është Kanye West.

Por në fakt ishte Demna Gvasalia, drejtori krijues i Balenciaga, ai që ishte në krah të yllit botëror e mbuluar e tëra në të zeza.

Kim Kardashian attends The Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the “In America: A Lexicon of Fashion” exhibition on Monday, Sept. 13, 2021, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)