Jo gjithçka që shkëlqen është ari. Pas kapakut, problemet gjithmonë mund të fshihen.

Në fund të verës të nënshkrimeve të nivelit të lartë të Ronaldos, Varane dhe Sancho, Manchester United njofton humbje prej mbi 100 milionë euro.

Me një deklaratë të lëshuar sot, Djajtë e Kuq thonë se sezonin e kaluar ata humbën 92.2 milionë paund, ose 107 milionë euro.

Të gjitha midis 30 qershor 2020 dhe 30 qershor 2021.

Asnjëherë aq keq. Gjithashtu në rastin e klubit të Old Trafford, pandemia ndikoi padyshim: faturat ranë me 2.9%, madje me 92.1% në ditët e ndeshjeve, pasi tifozët nuk lejoheshin të hynin.

“Është padyshim një nga vitet më të vështira në historinë e Manchester United,” tha nënkryetari ekzekutiv Ed Woodward në një konferencë për shtyp!