Luan Ramadani kandidat i BESËS për kryetar komune të Likovës, Nestrine Abazi bartëse liste.

“Kuvendi i Lëvizjes Besa dega Likovë në mënyrë unanime me shumicë votash miratoi propozimin që kandidaturës për Kryetar Komune të i prijë kryetari i degës Luan Ramadani,ndërsa për bartës liste Nestrine Abazi si dhe kryetar shtabi Vedat Alili”, njofton Lëvizja BESA Likovë.