Mbrëmjen e djeshme (14-shtator) rreth orës 23:30
në SPB Tetovë është raportuar se 61-vjeçari S.S. nga
Shkupi, i cili po qëndronte në një shtëpi verore në
vendbanimin Dy Kryqat në Mavrovë, është lënduar
dhe në gjendje jo kontaktible është transferua në
Spitalin e Përgjithshëm "Ferid Murad" në Gostivar
për ti ofruar ndihmë mjekësore informon Tetovasot. Inspektim është
kryer nga ekipi i Departamenti të Punëve të
Brendshme Gostivar.TS