Dje (12-shtator) rreth orës 18:10 minuta, efektivët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar kanë privuar nga liria personin A.Sh. (31) nga Gostivari, i cili dhjetë minuta më parë kishte pasur një zënkë verbale me nusen e vëllait të tij dhe e kishte kërcënuar se do t’i vinte zjarrin shtëpisë. Rasti është duke u sqaruar dhe dokumentuar.