Kur jemi në kuzhinë, shumica kemi mënyrat tona të paracaktuara për të bërë gjëra. Por ne na pëlqen të gjejmë qasje të reja që mund t’i bëjnë ato detyra në dukje të zakonshme, por të nevojshme edhe më të lehta.

Dhe ndërsa mund të mos e keni menduar kurrë se kishte një mënyrë më efikase për të përdorur hapësen tuaj të kanaçeve, një përdorues i TikTok thotë të kundërtën.

Sipas Julie Eigenmann, ne i kemi përdorur hapësit e kanaçeve tona gabim gjatë gjithë kësaj kohe. Ndërsa zakonisht mund ta rreshtoni tehun përgjatë pjesës së sipërme të kutisë, ajo thotë se ka një mënyrë për ta bërë atë që është edhe më e lehtë – dhe më e sigurt.

Një nga pjesët më të këqija të përdorimit të një hapëseje është se si maja e kanaçes zhytet poshtë në kavanoz pasi ta keni prerë atë dhe të keni nevojë ta merrni pa dëmtuar veten! Ky truk i vogël kujdeset për atë problem.

Eigenmann shpjegon në videon e saj se truku është në pozicionimin e hapësit tuaj të kanaçeve. Në vend që ta vendosni në anën e enës tuaj dhe ta shtrëngoni poshtë me tehun drejtuar nga brenda, ajo sugjeron ta vendosni atë sipër me tehun drejtuar jashtë. Pastaj, ktheni atë derisa pjesa e sipërme të dalë deri në fund.

Metoda e saj madje siguron që të mos keni nevojë të prekni ndonjë skaj të mprehtë dhe të rrezikoni të priteni veten! Siç tregon video, pjesa e sipërme e kanaçes tuaj do të dalë e prerë pastër dhe e bashkangjitur në hapësen e kanaçeve.

 

 

@julie_eigenmann#tutorial #howto #hack #kitchenhack #kitchentip #waitwhat #fyp #foryoupage #learntok #learnontiktok #canopenerhack

♬ How You Like That – BLACKPINK