N
Dje (21-shtator) në ora 15.00 personi E.A. (33)
nga Gostivari në SPB Tetovë ka raportuar se pranë
shtëpisë së tij në rrugën "Pavle Avramovski" në
Gostivar është kafshuar nga qentë endacak dhe ka
pësuar lëndime të rënda trupore.TS