Gjithsej 1.383.434 persona, 431.573 familje dhe 595.754 banesa janë regjistruar deri në ora 20 të ditës së djeshme, njoftoi sot Enti Shtetërorë i Statistikave.

Baby Boo
Nga diaspora janë vetëregjistruar 195.477. Ndryshe regjistrimi në terren si dhe ai online i diasporës do të vazhdojë deri më 30 shtator.