Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi ka komentuar dorëheqjen e Florin Besimit dhe Ilir Hasanit.

“Kur vjen nga populli, nuk ka se si të veprosh ndryshe. Edhe Iliri, edhe Florini nuk kanë për ta ndalur kontributin për qytetarët dhe për shoqërinë. Janë bashkë me ne dhe pranë qytetarëve. Edhe sonte do ti gjeni në krye të detyrës, duke ju ndihmuar pacientëve pa marrë parasysh funksionin publik”, shkroi Grubi.