Donald Trump do ta drejtojë dhe komentojë një ndeshje boksi të 11 shtatorit midis Evandeer Holyfield dhe Vitor Belfort në Hollywood, Florida.

Ndeshja do të zhvillohet në The Seminole Hard Rock Casino të shtunën.

Donald Trump Jr. do të jetë gjithashtu i pranishëm për luftën në Hollywood, Florida.
Trump më parë organizoi ngjarje të tjera luftarake të drejtpërdrejta, përfshirë ato për UFC në kazinotë e tij në Atlantic City, sipas USA Today.
“Unë i dua luftëtarët e mëdhenj dhe luftimet e mëdha”, tha Trump në një njoftim për shtyp përpara ndeshjes të së shtunës.
“Mezi pres të shoh këtë të shtunë në mbrëmje dhe të ndaj mendimet e mia pranë rrjetës”, tha ai.
Lufta fillimisht ishte menduar të zhvillohej në Staples Center në Los Angeles me Oscar De La Hoya dhe Belfort. Holyfield ndërhyri pasi De La Hoya u infektua me COVID dhe ngjarja më pas u zhvendos në Hollywood, Florida.