Një baba i ri është duke u talluar në rrjetet sociale pasi ai ka rrëfyer se gruaja e tij duhet të ndërrojë pelenat e djalit të tyre të porsalindur gjatë natës.

Babai shpjegoi në Reddit se ai dhe gruaja e tij mirëpritën fëmijën e tyre të parë vetëm pesë javë më parë dhe ai ishte duke u ushqyer ekskluzivisht me gji që nga lindja.

Sigurisht, kjo do të thotë që gruaja e tij është përgjegjëse vetëm për të ushqyer të voglin e tyre, dhe ai thotë se ajo është zgjuar tre deri në katër herë në natë, duke ushqyer deri në 40 minuta në të njëjtën kohë – për të cilën të gjithë mund të pajtohemi se është rraskapitëse vetëm ta mendosh.

Gjatë ushqimit të natës, burri gjithashtu është ngritur për të ndërruar pelenat e foshnjës, duke i dhënë nënës kohë të pushojë dhe hidratohej pas ushqimit. Kjo është e drejtë apo jo? Epo, jo sipas këtij burri, i cili beson se gruaja e tij duhet të ndërrojë të gjitha pelenat gjatë natës dhe ta ushqejë, pasi ajo tashmë ishte ngritur.

Burri vazhdoi duke thënë se kur të kthehet në punë në ndërtim ‘do të ketë nevojë për një gjumë të plotë prej tetë orësh”.

“Ajo do të jetë në pushim për 18 muajt e ardhshëm. Ne shkojmë në shtrat në orën 21:00 dhe unë ngrihem në 6 të mëngjesit”, tha ai.

Njëri komentues i tha: “Ditët tuaja me tetë orë gjumë kanë mbaruar për të paktën disa vjet. Fëmijët e mi janë pesë dhe tetë, dhe ndonjëherë ata ende zgjohen natën, fatmirësisht jo shpesh, por ju duhet të jeni zgjuar kur ata kanë nevojë”, shkruan Mirror, transmeton Klankosova.tv.