Dje (16-shtator) rreth orës 11.00 në rrugën e
,,Lubotenit“ në Tetovë, pjestarët e policisë të SPB
Tetovë, kanë privuar nga liria personin B.G. (41) nga
Tetova, për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tij
është gjet heroinë. Ai është ndaluar në Stacionin
Policor-Tetovë për sqarim dhe dokumentim të plotë
të rasti, pas së cilës do të përgatitet një parashtresë
adekuate.TS