Mbrëmjen e djeshme (12-shtator) rreth orës 22:25, në rrugën ,,Kuzman Josifoski“ në Tetovë, pjesëtarët e policisë të SPB Tetovë e kanë privuar nga liria personin N.A. (39) nga Tetova, me qëndrim të përkohshëm në qytetin e Kavadarit, për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tij, është gjetur dhe konfiskuar kokainë dhe marijuhanë. Ai është ndaluar në Stacionin Policor të Tetovës dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, do të përgatitet parashtresë adekuate.