Prej mbrëmë në ora 23:00 e deri më sot në ora 04:00 të mëngjesit Ministria për Punë të Brendshme ka kryer një aksion të përforcuar për sanksionimin e vozitësve të cilët ngasin makinat e tyre në gjendje të dehur, me çrrastë janë gjobitur 82 vozitës. Prej tyre, 18 në Manastir, 13 rajonin Tetovës…

Kontrollet e shtuara vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Nga MPB-ja apelojnë për kujdes më të madh dhe respektim të rregullave të trafikut.