Një adoleshente që u martua me një 61 vjeçar, baba i dy fëmijëve, thotë se prindërit e saj e kanë mirëpritur vendimin e saj pavarësisht se telefonuan policinë herën e parë që e takuan.
Oficerja e policisë ushatarake Audrey Cheyenne-Smiley Moon, 19 vjeç, u takua për herë të parë me burrin Kevin, 61 vjeç, në faqen e takimeve Badoo, në janar të vitit të kaluar.

Pavarësisht një diferencë moshe 42 vjeçare mes tyre, ajo fillimisht u tërhoq nga biografia e tij duke thënë se edhe ai ishte një veteran që kishte punuar për policinë ushtarake.
Brenda disa muajsh nga biseda në internet, ata ishin zyrtarisht një çift dhe të dy kishin thënë ‘Të dua’. Në korrik të vitit 2020, ata u takuan zyrtarisht personalisht dhe ndan puthjen e tyre të parë.

Audrey tha për Jam Press: “Isha njëkohësisht e emocionuar dhe nervoze për ta parë. Kevin bëri lëvizjen e parë. Ai më preki fytyrën dhe ne e kishim puthjen tonë të parë kur u takuam ballë për ballë. Ne të dy mund të pajtohemi vërtet se ishte dashuri me shikim të parë”.
As Audrey as Kevin, nga Modesto, California, nuk kishin qenë në një lidhje me një diferencë kaq të madhe moshe më parë, por besoni se nuk ka rëndësi pasi ata kanë shumë të përbashkëta dhe një lidhje të thellë.

Audrey tha: “Ajo që e bën marrëdhënien tonë kaq të madhe dhe të përsosur për ne është dashuria jonë gjithnjë në rritje për njëri-tjetrin”.
Para takimit me Audrey, Kevin ishte i martuar për 19 vjet dhe ka dy fëmijë, të moshës 16 dhe 23 vjeç. Fëmijët e tij janë mbështetës të marrëdhënies dhe janë të kënaqur të shohin sa të lumtur janë çift.