Dy shoferë tentuan të korruptojnë efektivët e Rrugores, me qëllim shmangin e gjobës.

 

Një 37-vjeçar u kap në autostradën Fier-Vlorë me shpejtësi tej normave të lejuara dhe që të mos gjobitej, ai i nxori policit një kartmonedhë me vlerë 50 euro.

 

Të njëjtën gjë bëri edhe një 62-vjeçar në rrugën “5 Maji”, që drejtonte mjetin në gjendje të dehur.

 

Ai i ofroi punonjësit të policisë dy kartëmonedha me vlerë 1.000 lekë, me qëllim shmangien e testimit për alkoolin.