Një grua ka dalë me te bredshme në rrugët e kryeqytetit të Tiranës duke tërhequr vëmendjen e gjithë qytetarëve.

Pamjet janë publikuar në rrjetin social “Tik-Tok”.

Ato tregojnë gruan që ecën duke kryer nevojat e saj të përditshme, njësoj sikur të ishte veshur si të pranishmit e tjerë në rrugë.

Gra e burra kthejnë kokat të habitur dhe shohin gruan gjysmë të zhveshur.