Një burrë që e përshkruan veten si “Mbreti i Bletëve” pohon se ai kurrë nuk është pickuar pavarësisht se ecën rregullisht me mijëra bletë që zvarriten mbi trupin e tij të pambrojtur.
Ndayisaba, një bletar nga republika qendrore afrikane e Ruandës, është duke u kujdesur për bletët që kur ishte fëmijë, por ka fituar famë të re pasi një seri fotografish që e shfaqin të veshur me një “pallto” bletësh u shfaqën në mediat sociale.

Ndayisaba shpjegon: “Për të kontrolluar bletët, së pari duhet të kërkoj bletën mbretëreshë. Pastaj e vendosa mbretëreshën në trupin tim për të tërhequr bletët e tjera.” Bletari me përvojë tha se e merr bletën mbretëreshë të qëndrojë në një vend në trupin e tij duke e lidhur atë në një fije rreth belit të tij.

Bletët e tjera të tij natyrisht ndjekin dhe mbrojnë ashpër mbretëreshën e tyre, duke fluturuar drejt burrit ruandez dhe duke formuar një mburojë rreth saj për ta mbajtur atë të sigurt.

Ndayisaba shtoi me qetësi: “Unë jam shumë i njohur për bletarinë, ata kurrë nuk më pickojnë”.
Ai thotë: “Njerëzit nuk shqetësohen nga kjo. Përkundrazi i bën ata të lumtur dhe duan që unë t’i mësoj. Ata nuk kanë frikë, gjithçka që duan është të mësojnë në mënyrë që të fillojnë të mbajnë vetë bletët.”
Ndayisaba thotë se, përveç popullaritetit që ka fituar në dhe rreth komunitetit të tij, aftësia e tij e pazakontë e ka ndihmuar atë të fitojë një jetesë të mirë përmes shitjes së mjaltit.