Koçani është një ndër vendet me rrezik të lartë nga zjarret që kanë prekur Maqedoninë në disa pjesë të vendit.

Banorët e lagjes draçevik në Koçani kanë alarmuar për situatë të rënduar.

Ata gjithashtu nëpër rrjetet sociale kërkojnë ndihmë dhe thonë se nuk kanë edhe rrymë.