Kryetari i Pllasnicës, Alija Jaoski ka bërë të ditur për qytetarët se sot ka nënshkruar edhe projekte shtesë me TAV-in. Këto nënshkrime kanë për qëllim asfaltimin dhe rikonstruimin e disa rrugëve.

“Sot, u nënshkruan projekte shtesë me TAV: rruga pranë Nijazija Karamaleski, rruga pranë Shefko Selimoski, rruga pranë Mustafa Bajramoski, rruga pranë Naser Begoski, rruga pranë Bekteshovcit, rruga pranë Bajram Selimoski, rruga pranë Nexhat Sinanoski, rruga pranë Nebi, dhe një rrugë pranë Seadin Asanoski.