Kam vetëm një vërejtje për nominimin e kandidatit për Kryeministër: Supozohej të ishte Slavi Trifonov. Ata duhej ta zgjidhnin atë gjashtë muaj më parë, të fillonin punën, t’i rregullonin gjërat dhe pastaj ta linin të punonte.

Siç i ndryshon kandidatët e tij për ministra, edhe këtë djalë do ta ndryshojë nesër, tha mbrëmë kryetari i GERB dhe ish -kryeministri i Bullgarisë, Boyko Borisov, duke folur për udhëheqësin e ITN, Slavi Trifonov, raportoi BGNES.

Ai shtoi se atë që Bullgaria po bën me Maqedoninë, ose me mosvaksinimin dhe gjithçka tjetër në vend, është kaos dhe Evropa e sheh atë.

“Unë kam një vërejtje për Radev: një mashtrues i taksave u emërua në krye të Agjencisë Kombëtare të të Ardhurave, një mashtrues financiar shumë i zgjuar, thanë bashkëpunëtorët e tij. Dhe pikërisht ai u emërua nga presidenti aktual”, akuzon Borisov.