Funksionimi i makinave në të ardhmen padyshim që do te jetë me energji elektrike, paralajmërimet për një gjë të tillë janë bërë shumë kohë më parë

E edhe presidenti amerikan, Joe Biden po e thotë këtë gjë.

Biden përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook thotë se nuk ka kthim mbrapa dhe se kjo është e ardhmja e pashmangshme.

Postimi i tij i plotë:

E ardhmja e industrisë së automobilave është elektrike. Nuk ka kthim mbrapa.