Flakët kanë kapluar një pjesë të malit në Rugovë të Pejës, duke shkaktuar disa telashe në bllokim të rrugëve.

Në vend të ngjarjes kanë dalë Forcat e Sigurisë së Kosovës, Policia e Kosovës dhe zjarrfikësit dhe zyrtarë nga Ministria e Mbrojtjes, njofton Klan Kosova.

Megjithatë, fatmirësisht zjarri nuk po përhapet.

Rruga për në Rugovë është bllokuar dhe për në fshatin Shtupec i Madh.