Një person i nacionalitetit turk në rrethin Serik të Antalisë ia bëri vetes një befasi të nevojshme në këto ditë të nxehta, ai bëri trupin e kamionit të tij pishinë për t’u freskuar në këto ditë të nxehta me temperatura të larta.

Gökhan Karaman, i cili ishte një fermer në rrethin Çandır të Serikut, u lodh nga nxehtësia dhe mendoi ta kthente trupin e kamionit në një pishinë. Karaman mbuloi plotësisht trupin e kamionit me një tarp dhe e mbushi me ujë. Pas procesit të mbushjes, i cili zgjati rreth 3 orë, ai u flladit duke notuar në pishinën që krijoi pas kamionit.

“Unë merrem me bujqësi. Ne kemi punuar së bashku me babanë tim për 17 vjet. Unë jam lodhur nga nxehtësia që është mbi 40 gradë për disa ditë. Pastaj një ide e tillë më erdhi në mendje. Unë e ktheva trupin e kamionit në një pishinë”, tha ai.