Transformimi i Menduh Thaçit nga marksist në përkrahës të LGBT

Frymzim Dauti [ Autori është Nënkryetar i PDSH-së dhe Kandidat i PDSH-së për Kryetar të Komunës së Gostivarit] Në shkrimet e mija nuk merrem me personalitetin e dikujt. Mirëpo rastin që e shtjelloj në këtë shkrim është më shumë se një person politik në kuptimin që ai ka ndikuar në politikën e shqiptarëve në Maqedoni. … Vazhdoni me leximin e Transformimi i Menduh Thaçit nga marksist në përkrahës të LGBT