Një kopje e lojës “Super Mario 64” është shitur në ankand për më shumë se 1.5 milion dollarë (1.1 milion £), duke thyer rekorde. Karta e vitit 1996 ishte një titull lansimi për konsolën Nintendo 64 dhe ishte një nga platformuesit 3D më të rëndësishëm. Shtëpia e ankandit tha se kishte “më pak se pesë” kopje në gjendje të mirë.

Shitja theu një tjetër rekord, një gëzhojë origjinale Legend of Zelda, e vendosur vetëm dy ditë më parë.

Karta origjinale Nintendo Entertainment System (NES) u shit për 870,000 dollarë të Premten, duke e bërë atë lojën më të shtrenjtë në botë.

Asnjë lojë nuk u ble për rrallësinë e përvojës së saj të lojës – Nintendo ka ribotuar të dy për konzolën e saj Nintendo Sëitch.