Jemi pranë Jush ashtu si dhe cdo mik e dashamirës i popullit turk i cili u është gjëndur gjithmonë shqiptarëve në ditët më të vështira. Shprehim solidaritetin tonë, ndjejmë dhimbje së bashku me Ju dhe u shprehin ngushëllim të gjithë të afërmëve të atyre të cilët humbën jetën nga zjarret që përfshinë Turqinë. Respekt e falenderim edhe për të gjitha ekipet dhe urgjencat që u përballën me zjarret për të shpëtuar e ndihmuar të rrezikuarit dhe ata që kishin nevojë.