Algoritmi i kërkimit Google, gjigandi i teknologjisë i bazuar në internet, “Hristo Georgiev”. Inxhinieri, i cili jeton në Cyrih, Zvicër dhe ka një jetë shumë të zakonshme deri më sot, papritmas u bë një “vrasës serial” për shkak të një gabimi në algoritmet të Google. Ai u përpoq të shpjegonte se incidenti nuk kishte asnjë lidhje me të. Georgiev, duke publikuar një mohim të mbetur.

Duke shpjeguar atë që ai kaloi në mohimin që përgatiti, inxhinieri i tha një përdoruesi të internetit. mori email dhe thotë se jeta e tij ndryshoi në një çast kur lexoi përmbajtjen e këtij emaili. Sipas shpjegimeve të inxhinierit, në postën elektronike në fjalë, një përdorues që i kërkoi të hynte në Google dhe të kërkonte emrin e tij tha se fotoja e tij ishte e lidhur me një vrasës serik, Wikipedia. Ai tha se kjo foto ishte parë në kutinë që përmbante informacionin në. Inxhinieri, i cili zbatoi udhëzimet në e-mail, po përjeton tronditjen e jetës së tij.

Inxhinier, vrasës serial, fotografia e të cilit është e lidhur me Lindur në 1956 thotë se është një burrë. Arsyeja për një ngjarje të tillë është vetëm ngjashmëria në emër. Interesante, Google gjeti një foto të vrasësit serial dhe inxhinierit bullgar Georgiev. I hutuar, një situatë e tillë doli. Në fakt, ne ishim shumë të befasuar, pasi ky incident kishte ndodhur më parë. Nuk mund të them.

Hristo Georgiev, i cili është një inxhinier, tha se kjo ngjarje mund t’i ndodhte çdokujt, kështu që njerëzit nuk dinë për veten e tyre, megjithëse herë pas here. duhet të kontrollojnë shtetet. Sipas inxhinierit, ngjarje të tilla mund të jenë vetëm një tallje midis miqve, mund të përfundojnë një karrierë ose mund të aktivizojnë autoritetet gjyqësore.