Laboratori LAOR në Tetovë të Maqedonisë së Veriut është investimi më i ri ultramodern, që ofron analizat më të sakta laboratorike për pacientët me standarde ndërkombëtare .

Laboratori LAOR bënë edhe testin për COVID19 me aparaturat më të sakta gjermane, me certifikatë ndërkombëtare që njihet kudo në Evropë dhe botë.

Me mijëra qytetarë nga Maqedonia e Veriut dhe diaspora kanë pasur mundësin që të bëjnë testimet diagnostifikuese në këtë laboratorë edhe për virusin COVID19, njëherit edhe për marrjen e domosdoshme të  certifikatës se nuk janë të prekur nga virusi për të udhëtuar më lehtë në shtetet e ndryshme të Evropës dhe në Amerikë.

Laboratori LAOR që gjendet përballë spitalit të Tetovës,është tërësisht i pajisur me aparatura tërësisht të reja dhe infrastruktura e laboratorit është tërësisht e re, gjë që e lehtëson edhe më shumë punën për stafin dhe pacientët.

Shërbimi si zakonisht është super i mirë, i kualifikuar dhe shumë i shpejtë.

Laboratori LAOR është një risi teknologjike, me pajisje robotike për kampionët.

Para 10 vitesh u hap Laboratori Qëndror LAOR në qytetin e Tetovës në Maqedoninë e Veriut, tashmë një ndër laboratorët e analizave mjekësore më të mëdha në Tetovë me rajonin e Pollogut , i cili u shërben pacientëve me njëgamë shumë të gjerë testesh laboratorike.

Laboratori LAOR u shërben më shumë se 20 ambulancave nga e gjithë Maqedonia si laborator Referent.Laboratori LAOR është një ndër laboratorët e akredituar me ISO  standardet.

Laboratori LAOR është i fokusuar në shërbimin e analizave laboratorike specifike për pacientet. Për termine kontakton në telefoni 075-273-746