Në Zagreb, këta ditë ka mbajtur një mot i nxehtë, ku temperaturat kanë qenë 38 gradë celcius.

Po ashtu, ishte nxehtë edhe për oficerët e policisë që ofruan siguri në Katedralen e Zagrebit, e cila u vizitua sot nga kryeministri Andrej Plenkoviç dhe presidentja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen.

Vëmendja e fotografit u tërhoq nga një grua e re policie e cila u fotografua duke biseduar me kolegët e saj.

Fotoja e saj është bërë virale në internet, pasi vajza është vërtetë bukuroshe.