Pas shumë aktiviteteve në një hark të shkurtër kohorë NP Rrugët e Maqedonisë së Veriut kanë nisur një aksion tjetër shumë të rëndësishëm informon Tetovasot

Drejtori i këtij institucioni Np Rrugët e Maqedonisë Bekim Memeti bëri të ditur se  sot ka nisur krasitja e drunjve dhe pastrimi i rrugëve nga Gostovari deri në Kërçovë.

Nga NP Rrugët e Maqedonisë njoftojnë se do të pastrohen të gjithë rrugët.Ts